Kestpakketten showroom

Kerstpakketten samenstellen in onze showroom:

Kunt u geen kerstpakket vinden op onze site die voldoet aan uw eisenpakket? Komt u dan gerust eens een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom in Deventer.
In onze kerstpakketten showroom staan al onze medewerkers voor u klaar om samen met u het kerstpakket te vinden die bij uw bedrijf of organisatie past!
 

De voordelen op een rijtje:

Door een kijkje te nemen in onze showroom krijgt u een beter beeld van het kerstpakket. Hoe komt het eruit te zien, hoe voelt het en wat is leuk om te combineren. Vaak zien wij dat de combinatie food en non- food producten lastig te maken is. In onze showroom is deze vertaalslag makkelijk te maken omdat u kunt zien of het gewenste non- food product daadwerkelijk bij het kerstpakket past.

Waar is de showroom van Kerstpakkettenland te vinden?

De showroom van Kerstpakkettenland is te vinden in Deventer. Op de Hanzeweg 31 staat er altijd een bakje koffie voor u klaar. Meedenken en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.
Om zeker te weten dat u niet hoeft te wachten en direct geholpen wordt kunt u het beste even een afspraak maken via ons e-mail adres
info@kerstpakkettenland.nl of bellen met 0570- 616396.

Openingstijden kerstpakketten showroom:
09.00 – 17.00 uur
Overige contact gegevens vindt u door te klikken op deze link.Waarom uw kerstpakket samenstellen in onze showroom

 • Een kijkje bij kerstpakkettenland
  Maak kennis met ons hulpvaardige personeel en u gaat samen met ons op zoek naar het perfecte kerstpakket voor uw bedrijf. 
 • Zelf samenstellen
  Ondanks ons grote assortiment kant en klare pakketten kan het natuurlijk altijd nog dat uw gewenste kerstpakket er niet tussen zit. In onze showroom kunt u food en non- food producten zelf gaan samenstellen.
 • Persoonlijke aandacht
  Meedenken en persoonlijke aandacht voor onze klant(en) staat bij ons hoog in het vaandel. 
 • Onze showroom
  In onze showroom hebben wij een ruim assoritment (thema) kerstpakketten staan. Tevens bieden wij een ruim assortiment non- food producten. Denk bijvoorbeeld eens gerenomeerde merken als Bestron of Senza.

Graag een keer langskomen? Maak dan een afspraak via onze contact pagina. 

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten