Kerstpakketten bestellen

Online kerstpakketten bestellen

Het is bij de meeste bedrijven traditie dat het personeel aan het eind van het jaar een kerstpakket uitgereikt krijgt. Vroeger moest u hiervoor nog langs bij een bedrijf, maar tegenwoordig kunt u gewoon online kerstpakketten bestellen. In de online shop van Kerstpakkettenland kunt u heel eenvoudig het gewenste kerstpakket selecteren en bestellen. Wij zorgen voor het breukvrij verpakken van de kerstpakketten en de distributie nemen wij graag voor u uit handen. 

Thema kerstpakketten bestellen

Ook thema kerstpakketten bestellen doet u gewoon op Kerstpakkettenland. We hebben een zeer uitgebreid assortiment om uit te kiezen, met o.a. BBQ kerstpakketten, volume kerstpakketten, picknick kerstpakketten, biologische kerstpakketten en nog veel meer. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel!

De mooiste kerstpakketten bestellen doet u bij Kerstpakkettenland!

 • Kant-en-klare kerstpakketten bestellen
  Kerstpakkettenland biedt het grootste en meest gevarieerde assortiment kant-en-klare kerstpakketten voor ieder budget!
 • Zelf samengestelde kerstpakketten bestellen
  U kunt bij ons ook zelf kerstpakketten online samenstellen. Zo kunt u uw personeel verwennen met een persoonlijk cadeau.
 • De laatste kerstpakketten trends
  Bij Kerstpakkettenland weten we moeiteloos in te spelen op de laatste trends. Verouderde kerstpakketten zult u bij ons dan ook niet tegenkomen!
 • Vele unieke extraatjes om uit te kiezen
  Dankzij ons gevarieerde assortiment food en non-food producten kunt u heel snel en gemakkelijk leuke extraatjes aan uw kerstpakketten toevoegen.

  Wilt u meer weten over kerstpakketten bestellen? Neemt u dan gerust contact op met Kerstpakkettenland. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten online bestellen

 

Uitverkocht 49,50 excl btw 62,87 incl btw
Uitverkocht 48,50 excl btw 61,60 incl btw
Uitverkocht 19,95 excl btw 25,34 incl btw
Uitverkocht 45,00 excl btw 57,15 incl btw