Kerstpakketten 2018

Kant en klare kerstpakketten 2018:

Ieder jaar is het weer lastig om een geschikt kerstpakket voor uw personeel te vinden. Ook in 2018 beschikt Kerstpakkettenland over een ruim assortiment kant en klare kerstpakketten, drankgeschenkencadeaubonnen en losse geschenken. Deze zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop www.kerstpakkettenland.nl 
Luxe keukenartikelen, trendy gadgets of gewoon voor een traditioneel kerstpakket gaan? Wij bieden een zeer ruim assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken. 
 

Kerstpakket zelf samenstellen:

Ook al bieden wij u een ruim assortiment kant en klare kerstpakketten het kan altijd zo zijn dat u net niet het kerstpakket kunt vinden dat u dit jaar voor ogen heeft. Hiervoor dient de pagina zelf samenstellen. Op deze pagina’s kunt u naar hartenlust uw eigen kerstpakket samenstellen. Wij bieden een groot aantal (food) thema's en leuke cadeauartikelen die goed passen bij uw geslecteerde thema. Het zelf samenstellen kan vanaf 48 pakketten en is super eenvoudig! Begin gauw, en klik hier

Kerstpakket zelf inpakken:

Om in 2018 kosten te besparen kunt ervoor kiezen om dit jaar het kerstpakket zelf in te gaan pakken. Kerstpakkettenland biedt deze mogelijkheid omdat wij merken dat hier de laatste jaren steeds meer vraag naar is. Denk bijvoorbeeld  eens aan een zorginstelling, sociale werkplaats of een middelbare school. Zij moeten vaak rekening houden met een klein budget en vinden het lastig om een geschikt kerstpakket te vinden. 
Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan onze pagina ‘zelf inpakken’, lees de zeer korte handleiding en begin met samenstellen!Waarom een kerstpakket uit Deventer:

 • Groot assortiment
  Kerstpakkettenland biedt een zeer ruim assortiment kerstpakketten. Zo bieden wij u o.a. traditionele kerstpakketten, rituals pakketten, kerstpakketten XL en trendy kerstpakketten.
 • Online bestellen via onze webshop
  Via onze webshop kunt u zeer eenvoudig kerstpakketten bestellen of contact met ons opnemen. Via onze live chat heeft u snel antwoord op al uw vragen!
 • Persoonlijke aandacht 
  Het leukste vinden wij natuurlijk als u bij ons langskomt in de showroom te Deventer. Hier gaan wij samen met u op zoek naar het perfecte kerstpakket voor uw bedrijf!
 • Zelf inpakken
  Dit concepts is uniek in Nederland! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan thema pakketten waarbij u verpakkingseenheden besteld en zelf uw kerstpakket gaat inpakken!

Heeft u nog vragen voor ons?  Neem dan gerust contact met ons op via onze  contact pagina.

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten in 2016