Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen: Waar kunt u uit kiezen?

Een traditioneel kerstpakket uitzoeken is vaak lastiger dan u denkt. Soms zitten er spullen in waar uw personeel niets aan heeft en soms regelrecht in de prullenbak verdwijnen. Als u uw personeel echt een plezier wilt doen dan kunt u het beste zelf uw kerstpakket samenstellen. U hebt dan een ruime keuze aan verschillende producten die echt passen bij uw personeelsleden of waar ze echt iets aan hebben. 

U maakt gebruik van onze inpakservice!

Wij pakken uw kerstpakketten deskundig en breukvrij voor u in een door uw geselecteerde bijpassende kerstverpakking of kerstdoos . Wilt u eens een kijkje nemen achter de schermen bij kerstpakkettenland.nl? Houdt dan onze Facebook pagina in de gaten voor foto's van de inpakcentrale.

Kerstpakket samenstellen: Waar kunt u een kerstpakket zelf samenstellen?

U kunt op verschillende manieren uw kerstpakket zelf samenstellen. Eén van de mogelijkheden is via de website van Kerstpakkettenland. U kunt hier de cadeaus bekijken en beslissen wat er in het pakket mag komen. Als u de producten eerst zelf wilt bekijken dan kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Deventer. Met behulp van ons personeel ontdekt u al snel leuke cadeaus om in het kerstpakket te doen. Bent u opzoek naar een echt uniek cadeau? Bij kerstpakkettenland.nl is geen vraag te gek!

Zelf een eigen kerstpakket samenstellen

 • Zelf het exacte budget bepalen
  Als u een standaard kerstpakket aanschaft dan zit u vaak vast aan een bepaalde prijs per pakket. Door zelf uw eigen kerstpakket samen te stellen bepaalt u zelf de exacte prijs.
 • Geen onzinnige cadeaus meer om het pakket op te vullen
  Vaak zitten er in een kerstpakket vaak een hoop spullen waar eigenlijk niemand iets mee doet. Deze onzinnige cadeaus kan u nu weglaten door zelf te gaan samenstellen.
 • Kerstpakket samenstellen op basis van de interesses van uw personeel
  Door zelf een kerstpakket te gaan samenstellen kan u helemaal op basis van uw personeel kerstpakketten gaan samenstellen. Zo kan u persoonlijke cadeaus in het pakket stoppen.
 • Keuze uit grote en kleine cadeaus
  Afhankelijk van uw budget kan u helemaal zelf bepalen of je grote cadeaus of misschien wel kleine cadeaus in het pakket stopt. U kunt ze namelijk zelf online uitzoeken.

  Heeft u nog vragen?  Neem dan gerust contact met ons op via onze  contact pagina.

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl