Kerstpakket online

Waarom een kerstpakket online bestellen?

Als werkgever heeft u het altijd razend druk, en tegen het einde van het jaar is de drukte allemaal bijna niet meer te overzien. En dan herinnert u zich ineens: u moet ook nog kerstpakketten bestellen voor uw personeel! Gelukkig kunt u altijd terecht bij Kerstpakkettenland. Wij bieden u de mogelijkheid om zeer eenvoudig en voordelig een kerstpakket  online te bestellen! Of u nu de voorkeur geeft aan een reeds samengesteld kerstpakket of liever zelf een kerstpakket samenstelt, het kan allemaal!

Bestel een kant-en-klaar kerstpakket online

We hebben een zeer uitgebreid assortiment met kerstpakketten die al voor u zijn samengesteld. Hierbij kunt u denken aan wellness pakketten, volume pakketten of thema pakketten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hollands kerstpakket, een Belgisch kerstpakket, een Italiaans kerstpakket of een tapas kerstpakket?  Kerstpakkettenland  biedt een ruime selectie met kant-en-klare kerstpakketten waardoor u nog eenvoudiger, online kunt bestellen. 

Een kerstpakket online samenstellen

Spreekt een kant-en-klaar kerstpakket u toch niet zo aan, en wilt u liever zelf een mooi kerstpakket voor uw personeel samenstellen? Ook dat kan bij Kerstpakkettenland! U selecteert zelf uw de food en non-food producten en wij doen de rest. Wilt u het pakket nog persoonlijker maken dan kunt u zelfs een persoonlijke wenskaart aan het kerstpakket toevoegen. En het mooiste is nog dat u uw kerstpakket online kunt samenstellen, gewoon wanneer het u uitkomt!

Bestel uw kerstpakketten online bij Kerstpakkettenland!

 • Direct kant-en-klare kerstpakketten online bestellen
  We hebben een ruime keus uit kant-en-klare kerstpakketten die bij iedereen in de smaak zullen vallen! Wellness kerstpakketten, thema kerstpakketten, wijn kerstpakketten, u kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel. Voor ieder budget een passend pakket!
 • Zelf een Hollands kerstpakket samenstellen
  Bij Kerstpakkettenland kunt u zelf uw complete kerstpakket samenstellen, zodat u de inhoud helemaal kunt afstemmen op de interesses en voorkeuren van uw personeel. Een persoonlijke wenskaart toevoegen kan ook, laat dit weten in het opmerkingen veld bij het zelf samenstellen. 
 • Persoonlijk advies en hulp bij uw kerstpakket online bestellen
  Ook wanneer u uw kerstpakket online besteld helpen wij u graag met een persoonlijk advies. U kunt ons bellen of uw vraag stellen via Facebook. Onze medewerkers staan u graag, en snel te woord!
 • Profiteren van mooie kortingen?
  10% Korting op al uw kerstpakketten? Kies dan voor het zelf inpakken. Zelf inpakken kunt u vinden in de laatste stap bij het zelf samenstellen. Zet een vinkje bij 'zelf inpakken' en u ziet de prijs in de winkelwagen veranderen. Zo eenvoudig kan het zijn! Daarnaast is het ook nog eens leuk om samen met uw collega's de kerstpakketten in te gaan pakken. 

  Heeft u nog vragen met betrekking tot een kerstpakket online bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten