Kerstpakket bestellen

Een kant-en-klaar kerstpakket bestellen

Of u nu de voorkeur geeft aan een wellness pakket, een wijnpakket of een kerstpakket met een thema, Kerstpakkettenland biedt voor ieder wat wils! We hebben kant-en-klare kerstpakketten voor ieder budget. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Tapas kerstpakket, een High Tea kerstpakket of een Oer-Hollands kerstpakket? De mogelijkheden zijn eindeloos en online bestelling is super eenvoudig! 

Een zelf samengesteld kerstpakket bestellen

Wilt u liever een zelf samengesteld kerstpakket bestellen? Dat kan ook bij Kerstpakkettenland! U kiest een thema  en maakt een selectie uit het voorgeselecteerde aanbod van food en non-food producten. Heeft u verder nog wensen? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld wanneer u uw samenstelling gaat opsturen. Wanneer wij uw samenstelling hebben ontvangen, krijgt u van ons vrijblijvend, een offerte op maat. Na akkoord gaan wij aan de slag en houden wij u goed op de hoogte van de vorderingen. 

Zelf kerstpakketten inpakken 

Naast het bestellen van een kant-en-klaar kerstpakket kunt u bij ons ook producten voor een zelf ingepakt kerstpakket bestellen. Dit is extra voordelig, omdat u dan niet betaalt voor onze personeels- en inpakkosten. U kiest simpelweg een food thema, waarna u de producten selecteert die u in uw kerstpakket wilt. Wij zorgen dat alle losse producten en verpakkingsmaterialen bij u worden aangeleverd, zodat u zelf uw kerstpakketten kunt inpakken. Beginnen met samenstellen? Klik dan hier en begin! Wij zijn benieuwd naar uw unieke samenstelling. 

Online een kerstpakket bestellen? Dat doet u bij Kerstpakkettenland!

 • Een kerstpakket bestellen voor elk budget
  Bij Kerstpakkettenland kunt u een kerstpakket bestellen voor ieder budget. Of u het nu bescheiden houdt of alles uit de kast wil trekken voor uw personeel, het is allemaal mogelijk en wij helpen u graag. 
 • Met korting een kerstpakket bestellen
  Kiest u voor het zelf inpakken van het kerstpakket dan kunt u eenvoudig 10% besparen. Kies voor deze mogelijkheid wanneer u een unieke samenstelling hebt gemaakt bij het zelf samenstellen. 
 • Advies over een kerstpakket bestellen
  Heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij een kerstpakket bestellen? Onze medewerkers helpen u graag. Neem contact met ons op of kom langs! 
 • Inspiratie voor een kerstpakket bestellen
  Wist u dat Kerstpakkettenland over een eigen showroom beschikt? Hier kunt u op uw gemak het complete aanbod bezichtigen en inspiratie op doen.

  Wilt u meer weten over online een kerstpakket bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten voor mannen