Kerstpakket bestellen

Een kant-en-klaar kerstpakket bestellen

Of u nu de voorkeur geeft aan een wellness pakket, een wijnpakket of een kerstpakket met een thema, Kerstpakkettenland biedt voor ieder wat wils! We hebben kant-en-klare kerstpakketten voor ieder budget. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Tapas kerstpakket, een High Tea kerstpakket of een Oer-Hollands kerstpakket? De mogelijkheden zijn eindeloos en online bestelling is super eenvoudig! 

Een zelf samengesteld kerstpakket bestellen

Wilt u liever een zelf samengesteld kerstpakket bestellen? Dat kan ook bij Kerstpakkettenland! U kiest een thema  en maakt een selectie uit het voorgeselecteerde aanbod van food en non-food producten. Heeft u verder nog wensen? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld wanneer u uw samenstelling gaat opsturen. Wanneer wij uw samenstelling hebben ontvangen, krijgt u van ons vrijblijvend, een offerte op maat. Na akkoord gaan wij aan de slag en houden wij u goed op de hoogte van de vorderingen. 

Zelf kerstpakketten inpakken 

Naast het bestellen van een kant-en-klaar kerstpakket kunt u bij ons ook producten voor een zelf ingepakt kerstpakket bestellen. Dit is extra voordelig, omdat u dan niet betaalt voor onze personeels- en inpakkosten. U kiest simpelweg een food thema, waarna u de producten selecteert die u in uw kerstpakket wilt. Wij zorgen dat alle losse producten en verpakkingsmaterialen bij u worden aangeleverd, zodat u zelf uw kerstpakketten kunt inpakken. Beginnen met samenstellen? Klik dan hier en begin! Wij zijn benieuwd naar uw unieke samenstelling. 

Online een kerstpakket bestellen? Dat doet u bij Kerstpakkettenland!

 • Een kerstpakket bestellen voor elk budget
  Bij Kerstpakkettenland kunt u een kerstpakket bestellen voor ieder budget. Of u het nu bescheiden houdt of alles uit de kast wil trekken voor uw personeel, het is allemaal mogelijk en wij helpen u graag. 
 • Met korting een kerstpakket bestellen
  Kiest u voor het zelf inpakken van het kerstpakket dan kunt u eenvoudig 10% besparen. Kies voor deze mogelijkheid wanneer u een unieke samenstelling hebt gemaakt bij het zelf samenstellen. 
 • Advies over een kerstpakket bestellen
  Heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij een kerstpakket bestellen? Onze medewerkers helpen u graag. Neem contact met ons op of kom langs! 
 • Inspiratie voor een kerstpakket bestellen
  Wist u dat Kerstpakkettenland over een eigen showroom beschikt? Hier kunt u op uw gemak het complete aanbod bezichtigen en inspiratie op doen.

  Wilt u meer weten over online een kerstpakket bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten voor mannen

 

Uitverkocht 10,95 excl btw 13,91 incl btw
Uitverkocht 12,95 excl btw 16,45 incl btw
Uitverkocht 39,50 excl btw 50,17 incl btw
Uitverkocht 25,00 excl btw 31,75 incl btw