Kerstpakket 2018

Kant en klare kerstpakketten 2018:

Ieder jaar is het weer lastig om een geschikt kerstpakket voor uw personeel te vinden. Ook in 2018 beschikt Kerstpakkettenland over een ruim assortiment kant en klare kerstpakketten, drankgeschenken, cadeaubonnen en losse geschenken. Deze zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop www.kerstpakkettenland.nl
Luxe keukenartikelen, trendy gadgets of gewoon voor een traditioneel kerstpakket gaan? Wij hebben een zeer ruim assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken en bieden voor ieder wat wils!
 

Kerstpakket zelf samenstellen:

Ook al bieden wij u een ruim assortiment kant en klare kerstpakketten, het kan altijd zo zijn dat u net niet het kerstpakket kunt vinden dat u dit jaar voor ogen heeft. Hiervoor kunt u terecht op onze pagina zelf samenstellen. Op deze pagina kunt u uw eigen kerstpakket vanaf 48 stuks volledig zelf samenstellen. Lijkt het u leuk om samen met uw collega's kerstpakketten te gaan inpakken? Dit is ook een mogelijkheid, hiermee bespaart u 10% op de totaalprijs en krijgt u alle producten los van ons aangeleverd. Het zelf samenstellen kan al vanaf 48 kerstpakketten.

Kerstpakket zelf inpakken:

Om in 2018 kosten te besparen kunt ervoor kiezen het kerstpakket zelf in te gaan pakken. Kerstpakkettenland biedt deze mogelijkheid omdat wij merken dat hier de laatste jaren steeds meer vraag naar is. Een aantal grote zorginstellingen, sociale werkplaatsen en middelbare scholen gingen u al voor!
Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan onze pagina zelf samenstellen, stel uw pakket samen en kies na het samenstellen voor 'zelf inpakken'. U bespaart hiermee eenvoudig 10% en het is ook nog eens extra leuk omdat u dit met uw collega's kunt doen! 

Waarom kerstpakkettenland:

  • Groot assortiment
    Kerstpakkettenland biedt een zeer ruim assortiment kant-en-klare kerstpakketten. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw kerstpakket zelf samen te stellen. 
  • Online bestellen via onze webshop
    Via onze webshop kunt u zeer eenvoudig kerstpakketten bestellen, wanneer u er niet uit komt, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. 
  • Persoonlijke aandacht 
    Het leukste vinden wij natuurlijk als u bij ons langskomt in de showroom te Deventer. Hier gaan wij samen met u op zoek naar het perfecte kerstpakket voor uw bedrijf! Wilt u langskomen? Neem dan contact  met ons op! 
  • Heeft u nog vragen voor ons?  Neem dan gerust contact met ons op via onze  contact pagina.

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten in 2018