Kerstgeschenk personeel

Verras uw personeel met een kerstgeschenk

Bent u op zoek naar een mooi, geschikt kerstgeschenk voor uw personeel? Dan bent u bij Kerstpakkettenland aan het juiste adres! Laat uw personeel uw waardering blijken door hen aan rond de feestdagen te verrassen met een bijzonder kerstgeschenk. Dit kan een kerstpakket, drankgeschenk, trolley, tas, gadget  of een ander luxe geschenk zijn. Wij bieden een ruim assortiment artikelen en zijn gespecialiseert in het samenstellen van kerstpakketten. Sluit het jaar goed af en bekijk de mogelijkheden van Kerstpakkettenland.  

De mogelijkheden op het gebied van een kerstgeschenk:

We hebben een uitgebreid assortiment aan reeds samengestelde kerstpakketten, met o.a. thema kerstpakketten, volume toppers maar ook drankgeschenken en luxe cadeauartikelen.  Wij bieden u ook de mogelijkheid om een zelf een kerstpakket volledig naar wens samen te stellen. Op deze manier houdt u goed zicht op uw budget, creeërt u een uniek kerstpakket en kunt u ook eenvoudig korting verdienen. Hoe dit werkt? Bekijk onze pagina 'zelf samenstellen' door te klikken op deze link. 

Kerstgeschenk personeel online bestellen

Het mooie van een kerstgeschenk voor uw personeel aanschaffen bij Kerstpakkettenland, is dat u alles gewoon online kunt bestellen. Bij ons bent u er altijd van verzekerd dat uw bestelling met de grootste zorg en aandacht wordt afgehandeld. Wilt u toch liever even langskomen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij vinden het fijn als u hiervoor een afspraak met ons maakt, bel of mail ons of neem contact met op ons via onze contact pagina. 

Bestel uw kerstgeschenk personeel bij Kerstpakkettenland!

 • Een kerstgeschenk personeel voor elk budget
  Kerstpakkettenland biedt een passend kerstgeschenk voor personeel voor elk budget. Of u nu kiest voor een mooi kerstpakket, een los geschenk, een wijnpakket of een cadeaubon, alles is mogelijk!
 • Scherpe prijzen en aantrekkelijke kortingen

  Bij Kerstpakkettenland bent u altijd verzekerd van scherpe prijzen. Bovendien kunt u profiteren van aantrekkelijke last minute deals voor kerstgeschenken voor personeel. En als u gebruik maakt van ons ledenvoordeel kunt u nog meer besparen!
 • Persoonlijk advies kerstgeschenk personeel
  Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies bij het uitzoeken van een mooi kerstgeschenk voor uw personeel? We helpen u graag. Neem contact met ons op of kom gezellig bij ons langs!
 • Eigen showroom
  Kerstpakkettenland beschikt over een eigen showroom in Deventer van 300m2. Hier kunt u op uw gemak ons aanbod bezichtigen en inspiratie op doen voor kerstgeschenken voor uw personeel.

  Heeft u nog vragen met betrekking tot een kerstgeschenk personeel bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire, luxe kerstgeschenken