Drankpakket

Drankpakket voor uw relatie:

Een drankpakket rond de feestdagen klinkt misschien een beetje gewoontjes. Toch is het een blijk van waardering en geeft lang niet ieder bedrijf  een drankpakket als kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Daarnaast denkt uw relatie nog even aan uw bedrijf bij het openen van een fles wijn of een biertje. Dit effect kan uw band versterken, maar het kan er ook voor zorgen dat uw relatie een opdracht sneller aan uw bedrijf geeft. Zo creëert u een win-win situatie voor uw bedrijf door simpelweg een drankpakket te geven.

De voordelen op een rijtje:

U twijfelt misschien nog een beetje of u een drankpakket geeft aan uw relatie of niet. Gelukkig hebben wij voor u op een rijtje gezet wat de voordelen zijn als u besluit wel een drankgeschenk weg te geven.
1. Met een simpel gebaar uw relatie verbeteren met uw klant.
2. Uw klant voelt zich meer gewaardeerd.
3. Bij een volgende opdracht zal de naam van uw bedrijf sneller worden onthouden.
4. Uw bedrijf krijgt een grotere gun-factor bij offertes.

Drankpakket: Wat zijn de kosten van een drankpakket?

Als u een groot aantal relaties heeft dan wilt u de kosten wel een beetje binnen de perken houden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om alleen de grote klanten een drankgeschenk te geven. Of u kunt gewoon een bepaald budget vaststellen om uit te geven aan een drankpakket. De kosten van het pakket heeft u gelukkig helemaal zelf in de hand. U kunt online namelijk zelf uw pakket uitzoeken en vervolgens eenvoudig een bestelling plaatsen. Zo bepaalt u zelf het budget van uw drankpakket en dit kan al vanaf € 5,99

Drankpakket geeft de kerstdagen een feestelijk tintje

 • Leuk om te geven aan relaties
  Geef relaties een blijk van waardering met een drankpakket aan het einde van het jaar of bij het tekenen van een nieuwe overeenkomst.
 • Een pakket om echt van te genieten
  Een drankpakket doet het altijd goed en relaties denken altijd opnieuw aan uw bedrijf bij het nemen van een slokje.
 • Zelf het budget bepalen
  Drank is verkrijgbaar in verschillende prijsklasse zodat u het zo duur kan maken als u zelf wilt.
 • Zelf samenstellen
  U kan bij Kerstpakkettenland uw complete drankpakket zelf samenstellen. Zo bepaalt u welke cadeaus uw personeelsleden pas echt leuk vinden.

  Heeft u nog vragen?  Neem dan gerust contact met ons op via onze  contact pagina.

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire drankpaketten